7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'de Ramazan şenliği

Antalya Kepez Belediyesi'nin düzenlediği 2. Ramazan Şenlikleri'nde sahne alan Murat Boz şarkılarıyla izleyicileri coşturdu.

Dokuma Mahallesi'nde kortej geçişiyle başlayan 2. Ramazan Şenlikleri, Mehteran takımının konseriyle devam etti. Mehteran konserinin ardından sahneye çıkan Murat Boz izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserlerden önce Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner iftar çadırında yemek dağıttı. Başkan Öner, çadıra gelenlerle beraber yemek yedi, onlarla sohbet etti.

Belediye Başkanı Erdal Öner, Ramazan ayının Antalya halkı için hayırlı olmasını dilediğini belirterek "Ramazan'da evine iftar vakti yetişemeyen ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 4 tane iftar çadırı kurduk. Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri ihtiyaçlarını bu çadırlardan gidersin. Antalya halkının Ramazan ayını kutlarım" dedi.

Daha sonra sahneye çıkan Murat Boz şölen alanında bulunan izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Boz, böyle bir şöleni Kepez'e kazandırdığı için Başkan Erdal Öner'e teşekkür etti.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ise konser sonrası ünlü şarkıcı Murat Boz'a teşekkür ederek çiçek verdi.
Kepez Belediyesi'nin 2. Ramazan Şenliği, bir ay boyunca kültürel ve sanatsal etkinliklerle devam edecek.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2007 Cuma 10:41:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?