21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'de tasavvuf rüzgarı

Kepez Belediyesi’nin 3. Ramazan Şenliği’nde, sema gösterisi ve tasavvuf müziği rüzgarı esti.

Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak’ı şenlik alanında misafir eden Başkan Öner de, çarpışan arabaya binerek Ramazan eğlencesine ortak oldu. Kepez’de, Ramazan kültürel, sanatsal etkinliklerle eğlence tadında yaşanmaya devam ediyor.

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği 3. Ramazan Şenliği’nde, eski Ramazan eğlenceleri nostaljisi sema gösterisi ve tasavvuf müziğe ile sürdü. Semazenlerin gösterisi ve tasavvuf müziği ile şenlik alanında Ramazan ayının manevi rüzgarı esti. Birlerce ziyaretçi, sema gösterisini ve tasavvuf müziğini beğeniyle izledi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak’ı, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ı misafir etti. Öner, Badak ile birlikte şenlik alanını gezdi ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kepez Belediyesi’nin 3. Ramazan Şenliği’ni çok beğendiğini ifade eden Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak da, binlerce kişiyi Ramazan’ın manevi havasında buluşturan etkinliği başarılı bir şekilde düzenleyen Başkan Erdal Öner’i kutladı.

Şenlik alanını dolaşarak ilçe halkıyla dertleşen Başkan Öner, çocukların Ramazan eğlencesine ortak oldu.

Kepez Belediyespor Tesisleri’nde 40 gün 40 gece devam edecek olan 3. Ramazan Şenliği, kültürel, sanatsal etkinlikleriyle, iftar çadırıyla, lunaparkıyla, satış stantlarıyla binlerce Kepezliyi buluşturmaya devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 14:04:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?