22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez'de Uğur Işılak coşkusu

Antalya'nın ilçesi Kepez Belediyesi'nin, 3. Ramazan Şenlikleri'nde sahne alan özgün müziğin sevilen isimlerinden Uğur Işılak, Antalyalılardan büyük ilgi gördü.


Kepez Belediyesi'nin düzenlediği 3. Ramazan Şenliği'nde Uğur Işılak rüzgarı esti. 20 bine yakın Antalyalının izlediği konserde ünlü sanatçı, sevilen şarkılarıyla izleyenlerine keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kepezlilere unutulmaz anlar yaşatan Uğur Işılak'a, teşekkür plaketi verdi.


Başkan Öner, bu tür şenliklerle Kepez halkının, kültür ve sanatsal etkinliklerine olan hasretine son verdiklerini söyledi. İlçe halkının, 3. Ramazan Şenliği'ne büyük ilgi gösterdiğini anımsatan Öner, "Bu ilgi, Kepezlilerin kültürel, sanatsal etkinliklere olan özlemini gösteriyor. Gerçekleştirdiğimiz, bu etkinlikle vatandaşlarımızı, eğlencede buluşturuyoruz. Hizmetin en iyisini hak eden Kepez halkına, her şeyin en güzelini vermek için gayret ediyoruz. Kepezlilere, rahmet ve bereket ayında sevdikleriyle
birlikte keyifli anlar yaşattığımız için mutluyuz. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerini de unutmuyoruz. Kurduğumuz 4 iftar çadırı ile binlerce kişiye iftar veriyoruz. 12 ay gerçekleştirdiğimiz gıda yardımı bu ayda artırdık ve maddi durumu iyi olmayanlara 15 bin adet gıda paketi dağıtıyoruz. Ramazan, paylaşma ayıdır. Biz de vatandaşımızın sevincini, üzüntüsünü paylaşıyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 16:47:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?