7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'den bin öğrenciye yardım

Kepez Belediyesi ve Kepez Deniz Yıldızı Derneği, dar gelirli bin öğrenci sevindirdi. İhtiyaç sahibi öğrencilere, bin çanta, 500 önlük ve bin adet kırtasiye seti yardımı yapıldı.

Kepez Belediyesi ve Kepez Deniz Yıldızı Derneği, bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere, okul malzemesi ve önlük yardımında bulundu. 2007–2008 eğitim-öğretim yılı başında dar gelirli bin öğrenci sevindirildi. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Recep Mavi ve Kepez Deniz Yıldızı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mümine Öner tarafından, öğrencilere okul malzemesi ve önlük dağıtıldı. Okullarla yapılan işbirliği ile tespiti yapılan ihtiyaç sahibi öğrencilere, bin çanta, 500 önlük ve bin adet kırtasiye seti yardımı yapıldı.

Sosyal belediyecilik gereği belde halkının kültürel ve sosyal alandaki sorunlarının çözümü için de çalıştıklarını belirten Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Recep Mavi, eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Kepez Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Mümine Öner de, okul malzemesi ve önlük yardımıyla hem öğrencileri sevindirdiklerini, hem de ailelerin bütçelerine ufak da olsa bir katkıda bulunduklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 13:42:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?