8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez'den eğitimcilere iftar yemeği

Eğitime büyük destek veren Kepez Belediyesi, Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ve bölgedeki 45 okulun müdürüne iftar yemeği verdi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'a ve bölgedeki 45 okulun müdürüne iftar yemeği verdi. Başkan Öner, şehir dışında bulunduğu için iftar yemeğine katılamadı. Tek Sarnıç Mesire alanındaki Hamit Bey Restoran'daki iftar yemeğine Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Soner Erkaya, Mesut Kocagöz, Recep Mavi, Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ve 45 okulun müdürleri katıldı.

Yemekte, Başkan Yardımcıları, okul müdürlerinin sıkıntılarını dinledi. Kepez'de eğitim kalitesinin artırılması için birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Soner Erkaya, "Okul alanları oluşturarak Kepez'e 13 tane okulun yapılmasını sağladık. Dünya ve Türk Edebiyatı'nın önemli klasiklerinden oluşan 25 bin ücretsiz kitap, 2 bin tane de Türkçe sözlük, imla kılavuzu ile deyimler ve atasözleri sözlüğü dağıttık. 30 okulumuzun bahçe düzenlemesini gerçekleştirdik. Bundan sonra da okullarımızın sorunlarının çözümüne katkı koymaya devam edeceğiz. İftar yemeğinde bölgemizdeki okul müdürleri ile bir araya geldik. Sorunların dinledik. Okullarımızın fiziki alanda yaşadığı sıkıntıları çözmek için de gerekeni yapacağız " dedi.

İftar yemeği, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 17:30:14
Güncelleme :28 Eylül 2007 Cuma 17:33:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?