16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Kepez’den ‘Folklor Şenliği’

KEPEZ’DEN ‘FOLKLOR ŞENLİĞİ’

Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi’nin ‘Türkiye Birincisi’ olan halk oyunları ekibi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Başkan Tütüncü, 2011 yılında ilçede ‘Folklor Şenliği’ düzenleyeceklerini söyledi.

Ortaöğretim Okulları Stilize Dal Gençler Kategorisi’nde Türkiye finaline katılmaya hak kazanan Kepez Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi’nin Halk Oyunları Ekibi, Okul Müdürü Mehmet Atik ile birlikte Başkan Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Hızır Reis Ticaret Meslek Lisesi’nin halk oyunlarında gösterdiği başarının kendilerini gururlandırdığını söyledi. Ekibe, Türkiye finalinde başarılar dileyen Başkan Tütüncü, öğrencilerin sportif alanda yaptığı çalışmaları önemsediklerini belirtti.

2011 YILINDA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, ilçede folklor şenliği düzenlemeyi düşündüklerini de sözlerine ekleyerek, “Bu düşüncemizi Milli Eğitim Müdürlüğü ile de paylaştık. Alt yapı çalışmaları devam eden bu projeyi 2011’de gerçekleştirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ

Başkan Tütüncü, Yeni Emek Mahallesi’nde içerisinde sergi salonları, fuayeler, belediyenin kültür birimleri ve 500 kişilik salonun olacağı bir kültür merkezi inşa edeceklerini kaydederek, şunları söyledi:

“İhale süreci tamamladıktan sonra yapımına başlayacağımız kültür merkezinin hizmete girmesiyle de yer sıkıntımız olmayacak. Kültür merkezinde folklor şenliği, tiyatro şenliği gibi kültürel ve sanatsal etkinlikler de düzenleyebiliriz. Böylece ilçe halkımıza, gençlerimize, okullarımıza da art değer kazandırmış oluruz.”

KEPEZ’DEN ‘FOLKLOR ŞENLİĞİ’
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 12:07:05
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 12:22:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?