22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez’den kan bağışına destek

KEPEZ’DEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kızılay Antalya Kan Merkezi yöneticilerinin, kan bağışı kampanyası düzenlenmesi ve ilçede kurmak istedikleri kan alma birimine yer tahsisi yapılması talepleriyle ilgili çalışma başlattı.

Antalya Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Tolga Tamer ve Kan Merkezi Koordinatörü Fatma Özkan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Ziyarette Kan Merkezi Müdürü Tamer, kan bağışına, Kepez halkının çok duyarlı yaklaştığını anımsatarak, bundan dolayı ilçede kan alma birimi kurmak istediklerini söyledi.

Tamer, sabit bir şekilde kalacak olan kan alma biriminin kurulabilmesi için de Başkan Tütüncü’den yer talebinde bulundu.

Kan Merkezi Müdürü Tamer, Antalya’da en fazla kan bağışının Kepez’de yapıldığına da dikkat çekerek, Kepez Belediyesi’nin desteği ile ilçede kan bağışı kampanyası düzenlemek istediklerini Tütüncü’ye iletti.

Toplumda kan bağışı bilincinin geliştirmesi yolunda yapılacak faaliyetlere destek vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Hakan Tütüncü, kan alma birimine yer tahsisi yapılması ve kan bağışı kampanyası düzenlenmesiyle ilgili bürokratlarına talimat verdi.

Sosyal sorumluluk bilinci ile kan bağışına destek verilmesinin önemine değinen Tütüncü, ilçede kan alma birimin kurulmasının yararlı olacağına işaret ederek, “Kan alma biriminin kurulması için gerekli yardımı yapmaya hazırız. Kan bağışı kampanyasını geçtiğimiz yıl düzenlemiştik. Bu yıl da düzenleriz. He zaman Kızılay’ın yanındayız ve yardımındayız” şeklinde konuştu.

KEPEZ’DEN KAN BAĞIŞINA DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 11:09:03
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 12:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?