21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'den tenis şöleni

Kepez Belediyespor, 4. Tenis Şenliği ile Kepez halkını tenisle buluşturdu.

Modern tesisleriyle, binlerce lisanslı sporcusuyla Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri olan Kepez Belediyespor, düzenlediği turnuvalarla sporu geniş kitlelere sevdirmeye devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük futbol turnuvasının ardından Kepez Belediyespor, tenis sporunu ilçe halkıyla buluşturmak amacıyla 4. Tenis Şöleni’ni gerçekleştirdi. Kepez Belediyespor Tesisleri’ndeki tenis kortlarında gerçekleştirilen şenlikte, yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte hem tenis oynadı hem de animasyonlarla, konserle, yarışmalarla eğlendi.

Kepez Belediyespor’un tenis sporunu ilçe halkına sevdirmek amacıyla organize ettiği şenlikte, yetenek seçimleri yapıldı, 10, 12, 14 yaş arasında tenis turnuvası düzenlendi. Veliler de tavla turnuvasında yarıştı. Bayram gibi şenlikte, Sanatçı Burcu da söylediği şarkılarla çocukları ve velileri eğlendirdi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner işe Mümine Öner, çocukları Enes ve Emre ile birlikte şölene katıldı. Çocukların büyük ilgi gösterdiği Başkan Öner, Kepez Belediyespor Tenis Takımı’nın sporcularıyla da mini bir tenis maçı yaptı.
Kepez Belediyespor’un 4. Tenis Şöleni, 10, 12, 14 yaş turnuvasının final maçları ile sona erdi.

Kupa töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, tenis sporunu sevdirmek amacıyla organize ettikleri 4. Tenis Şöleni’ne gösterilen ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Şölenle, ilçe halkını tenis sporuyla buluşturduklarını belirten Öner, “Bu şölenle çocuklarımız, aileleriyle birlikte hem eğlendi hem de spor yaptı.” dedi.

Zengin sporu olarak bilinen tenisi, halkın sporu haline getirdiklerinin altını çizen Başkan Öner, şunları söyledi: “Modern spor tesislerimizle, binlerce sporcumuzla, Beko Basketbol Ligi’ndeki takımızla, turnuvalarımızla Kepez Belediyespor, Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden biri haline geldi. 3 bin 500 kişilik spor salonumuz, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı. Çim futbol sahamıza, bin 500 kişilik tribün ve daha önce söz verdiğimiz 2 kapalı kortumuzu da bu yıl içerisinde yapacağız.”

Kepez Belediyespor’un, teniste ulusal turnuvalarda aldığı kupalarla Türkiye’de marka haline geldiğini ifade eden Öner, tenis şölenini organize eden Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış’a, Tenis Takımı’nın Baş Antrenörü Nurgül Köktürk’e teşekkür etti.

Daha sonra Başkan Öner, eşi Mümine Öner, Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Abdurahman Aksoy, 10,12, 14 yaş turnuvasında dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını verdi.
Veliler de, tenis branşını Kepez’e kazandırarak, modern tesisleri ile yüzlerce sporcunun yetişmesine imkan tanıdığı için Başkan Öner’e teşekkür plaketi verdi.

.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 12:48:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?