21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'den ücretsiz kalp taraması

Kepez Belediyesi, An-Deva Hayat Hastanesi işbirliği ile 12 mahallede gerçekleştirilecek olan ücretsiz kalp sağlığı taraması Erenköy Mahallesi’nde başladı.

Kepez Belediyesi, An-Deva Hayat Hastanesi işbirliği ile belde halkını ücretsiz kalp sağlığı taramasından geçiriyor. 12 mahallede yapılacak olan ücretsiz kalp sağlığı taramasının ilki Erenköy Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Mahalle sakinleri kalp sağlığı taramasına büyük ilgi gösterdi. Taramada, kardiyoloji uzmanı tarafından, sosyal güvencesine bakılmaksızın, vatandaşların açlık kan şekeri, kolesterol ve triglisenid (kandaki yağ oranı) ölçümü ile EKG çekimi yapıldı, muayenesi gerçekleştirildi. Taramada rahatsızlığı tespit edilenlerin ileri tetkik ve tedavisi de An-Deva Hayat Hastanesi’nde gerçekleştirilecek.

Taramaya katılan vatandaşlar da, ücretsiz kalp sağlığı taraması hizmetinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ve An-Deva Hayat Hastanesi yetkililerine teşekkür etti. Başkan Öner, sosyal belediyecilik anlayışı gereği ücretsiz kalp sağlığı taramasını başlattıklarını söyledi. Öner, “Gerçekleştirdiğimiz rekor düzeydeki yatırımlarla beldeyi çağdaş bir kent kimliği kazandırırken, sosyal projelerle de belde insanının sosyal alandaki sorunlarını çözüyoruz. Ücretsiz kalp sağlığı taraması ile binlerce vatandaşımıza yardımcı olacağız. Bundan sonra da sosyal projelerle de belde halkının sorunlarını çözmeye devam edeceğiz.” Dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 14:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?