7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'e 21 fitness park

Kepez Belediyesi, belde halka açık havada ücretsiz spor yapma imkanı sunan fitness parkların sayısını artırıyor. 21 parka daha fitness aletleri yerleştirildi.

Kepez Belediyesi, yaptığı modern ve çok amaçlı parklarla hem beldeyi güzelleştiriyor, hem de vatandaşlara spor yapma imkanı sunuyor. Kepez Belediyesi’nin, Antalya’da bir ilki olan ve açık havada vatandaşlara spor yapma imkanı sunan fitness aletlerinin konulduğu park sayısı artıyor. Kepez halkının büyük ilgi gösterdiği fitness aletleri, 21 parka daha konuldu. Böylece Kepez’de binlerce kişi, açık havada ücretsiz spor yapma imkanına kavuşmuş oldu. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü de, yoğun ilgi gören ve Kepez’deki değişimin bir ifadesi olan fitness parkların sayısını artırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, çağdaş yatırımlarla, beldenin varoş kaderini değiştirdiklerini söyledi. Yaptıkları büyük ve çok amaçlı parklarla, hem beldedeki yeşil alan sayısını artırdıklarını, hem de belde halkının sosyal alan ihtiyacını karşıladıklarını belirten Başkan Öner, “Kepez halkı, hizmetin en iyinse layıktır, anlayışı ile Antalya’da bir ilk olan fitness aletlerini parklarımıza yerleştirmeye başladık. Fitness parklarımız büyük ilgi gördü ve çok beğenildi. Biz de Kepez halkımızın isteğine cevap verebilmek için fitness park sayısının artırılması için çalışma başlattık. 21 parkımızı daha fitness aletleri yerleştirildi; olmayan parklara da önümüzdeki günlerde fitness aletleri yerleştirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Kepez halkını çağdaş hizmetlerle tanıştırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Parklara, bisiklet, el direksiyonu, yana sallama, oturaklı barfiks, ayak itme, bel esnetme ve barfiksten oluşan fitness aletleri yerleştirildi.
iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 15:01:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?