7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'e 4. büyük park

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde, büyük oranda tamamlanan, beldenin 4. büyük parkında incelemelerde bulundu.

Kepez Belediye Bakanı Erdal Öner, beldenin dördüncü büyük parkının önümüzdeki günlerde Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hizmete gireceğini söyledi. Başkan Öner, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde 17 dönümden oluşan ve içerisinde hilal şeklinde yapay bir şelalenin yer aldığı parkta incelemelerde bulundu.

Öner, parkın yapımının büyük oranda tamamlandığını belirterek, peyzaj çalışmasının ardından Kepez’in 4. büyük parkının halkın kullanımına açılacağını kaydetti.

Beldeye büyük ve çok amaçlı parkları kazandırmayı tercih ettiklerinin altını çizen Öner, 3.5 yılda 352 bin metrekarelik alanda 75 parkı Kepez’e kazandırdıklarını vurguladı. Kepez’deki yeşil alan sayısını artırmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Öner, “Yaptığımız büyük parklarla, hem beldenin yeşil alan miktarını artırıyoruz, hem de insanımız hoşça vakit geçirebileceği, spor yapacağı, çocuklarımız da oyun oynayabileceği alana kavuşuyor. Fevzi Çakmak Mahallesi’ne üçüncü büyük mesire alanını tamamlanmasıyla vatandaşlarımız, pikniğini, sporunu yapabileceği bir alana kavuşmuş olacak.” dedi.

Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki parkın tamamlanmasıyla Kepez, Tek Sarnıç ve Kent Ormanı’ndan sonra üçüncü büyük mesire alanına kavuşmuş olacak. Üçüncü mesire alanı da, hilal şeklindeki yapay şelalesi ile Kepez’i güzelleştirecek. Mesire alanı içerisinde kır kahvesi, çocuk oyun seti, spor aletleri alanı, seyir terasları, koşu ve yürüyüş yolları, barbekülerin yer alacağı piknik alanı bulunacak.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 13:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Erdal Yeşilçimen IP: 88.254.121.xxx Tarih : 19.09.2007 19:28:44

Kepez Belediye Başkanı ve Belediye Meclisinde görev yapan tüm yetkililere yapılan Parklar nedeniyle teşekkür ederim.Bu parklar zaman geçirmeksizin işletmecilerine verilirse çok iyi olacak. Yapılan çalışmaların korunması ve amacına uygun hizmet vermesi için bizden yardım bekliyorsanız lütfen bize duyurun. Başarılarınızın devamını dilerim.