21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'e Amerikalı forvet

Kepez Belediyespor, Polonya'nın ASCO Slask Wroclaw takımının Amerikalı forveti Torrel Martin'la 1 yıllık sözleşme imzalayarak, 3. yabancı oyuncu transferini de gerçekleştirdi.

Beko Basketbol Ligi'nde play-off oynayabilecek bir takım kurmayı amaçlayan Kepez Belediyespor, transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor. Bosna Hersek Milli Takımı'nın genç yıldızı Edin Bavcic'i, Amerikalı Pivot Joseph Johns'u kadrosuna dahil eden Kepez Belediyespor, 3. yabancısına da kavuştu.

Kepez Belediyespor Genel Menajeri Engin Taşkıran, Polonya'nın ASCO Slask Wroclaw takımının Amerikalı forveti Torrel Martın'le 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Taşkıran, Martın'ın Avrupa tecrübesi bulunduğu için Kepez'de uyum sorunu yaşamayacağını belirtti.

Torrel Martın, ASCO Slask Wroclaw formasıyla Ulep Cup'ta da mücadele etti. 1985 doğumlu, 1,96 boyundaki Amerikalı forvet, ULEP Cup'ta, 29 dakikada 10,7 sayı 5,3 rebound 1,2 asist 2 top çalma ortalamalarıyla oynadı.

Winthrop Eagles Üniversitesi'nden mezun olan Martın, NCAA Ligi'nde de 14,5 sayı 5,7 rebound 1,5 asist 1,1 top çalma ile istatistiğini yakalamıştı. Ağustos'un ilk haftasında Beko Basketbol Ligi hazırlıklarına başlayacak olan Kepez Belediyespor, 2 oyuncu daha transfer edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 11:12:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?