21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'e drag pisti

KEPEZ'E DRAG PİSTİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hız tutkusunu önlemek amacı ile ilçeye bir drag pisti yapmayı düşündüklerini söyledi.

Akdeniz Otomobil Sporları Kulübü (AKOSK) Yönetimi, Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür ziyaretinde bulundu. AKOSK Başkanı Tolga Bozkurt, Kepez Belediyesi'nin katkıları ile ilçede, ilk kez bir slalom yarışı düzenlediklerini söyledi. Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı'nın oto parkında gerçekleştirdikleri 1. AKOSK Kepez Slalom Yarışları'nın çok beğenildiğini kaydeden Bozkurt, yarışa desteklerinden dolayı Başkan Tütüncü'ye plaket takdim etti.

Başkan Tütüncü ilçeye bir drag pisti yapma düşüncelerinin olduğunu belirterek, “Pistle ilgili yer arayışlarımız devam ediyor. Bu çalışmayı, sürücülerin hız tutkularını frenlemek amacı ile yapmak istiyoruz. Bilindiği üzere drag pisti, yasal düzenleme ile inşa ediliyor. İstiyoruz ki, hız tutkusu olanlar bu tutkularını bu piste tatmin etsinler” ifadesini kullandı.

Başkan Hakan Tütüncü, daha güzel organizasyonlarda birlikte olma dileğini ilettiği AKOSK yönetimine, düzenleyecekleri yarışmalarda başarılar diledi.

KEPEZ'E DRAG PİSTİ
KEPEZ'E DRAG PİSTİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2011 Cuma 11:25:03
Güncelleme :17 Haziran 2011 Cuma 11:41:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?