22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez’e erguvanlı seyir terası

KEPEZ’E ERGUVANLI SEYİR TERASI

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Masa Dağı’nda 20 dönüm alana, içerisinde erguvan ağaçlarının olacağı bir seyir terası yapılacağını belirtti.

Çankaya Mahallesi Soydaşlar Sitesi’nde vatandaşlarla biraraya gelen Kepez Belediye Başkanı

Hakan Tütüncü, mahalleye yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı. Ziyarette Kepez Belediye Meclis Üyesi İsmail Hayyar ve Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz da hazır bulundu.

Mahallelilere 2B problemiyle ilgili bilgi veren Meclis Üyesi İsmail Hayyar, 2009 yılında 2B alanlarının güncellenmesi ile ilgili bir kanun çıkarıldığını hatırlatarak, “Bu kanun çerçevesinde Kepez’de ki 2B alanlarıyla ilgili kim kullanıyor, büyüklüğü ne kadar konularında tespit yapıldı. Şimdi de 2B alanlarının vatandaşa nasıl devredileceği ile ilgili bir kanun tasarısı çalışması yapılıyor” açıklamasını yaptı. 2B’nin çözümü noktasında ciddi bir mesafe alındığını, vatandaşlara aktaran Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Antalya’nın en güzel yerlerinden biri olan Masa Dağı’ndaki Çankaya Mahallesi’nin yollarının tamamına sıcak asfalt döktüklerini, önümüzdeki yıldan itibaren de tüm sokakların kaldırımlarını yapacaklarını belirtti.

20 DÖNÜM ALANA SEYİR TERASI

Barış Manço Bulvarı’nın yanındaki 20 dönümlük alana bir seyir terası yapılacağını kaydeden Başkan Tütüncü, “Ziyaretçilerin Antalya kent merkezine, Bey Dağları’na, denize bakabilecekleri, çaylarını, kahvelerini içebilecekleri muhteşem bir park yapıyoruz. Hanımlar için parkta spor aletleri olacak. Çocuklar için, oyun grubunun olduğu güzel bir yeşil alan düzenlemesi gerçekleştiriyoruz. Antalya’ya yakışacak muhteşem bir seyir terası olacak. Kent Ormanı nasıl Antalya’ya yakıştıysa Masa Dağı’ndaki seyir terası da aynı şekilde Antalya’nın cazibe yeri olacak” dedi. Seyir terasına erguvan ağaçları dikileceğini belirten Başkan Tütüncü, “Kepez’e doğru erguvanlar açacak. Her yer mosmor olacak. Kepez’e erguvan mevsimini yaşatacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 15:43:04
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 16:05:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?