22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez'e go-kart pisti

Kepez Belediye içerisinde Osmanlı otağı, kır kahvesi, köy pazarı, yürüyüş yolları ve piknik alanları bulunan Kent Ormanı’nın ikinci etap çalışmalarına başladı.

Toplam 140 dönümlük Kent Ormanı’nda ikinci etap çalışmaları kapsamında Meşe Kapısı bölümü düzenlenmeye başladı.Kamu kurum ve kuruluşların, sivil toplum örgütlerinin, sosyal ve kültürel etkinliklerini gerçekleştirdikleri Meşe Kapısı’nın yeni düzenleme ile kültürel etkinliklerin ve sportif faaliyetlerin yapılabileceği bir alan haline geleceği belirtildi.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ikinci etap çalışmalarında 10 dönümlük Meşe Kapısı bölümünde go-kart pisti inşa edileceği bildirildi. Meşe Kapısı’nda ayrıca amfi tiyatro, bisiklet ve yürüyüş yolları, piknik alanları ve çeşmeler yer alacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “İkinci etap yeşillendirme çalışmasını yapacağımız Kent Ormanı’nın Meşe Kapısı kısmında genel bir temizlik yapacağız. Yabani bitkiler ve çevredeki taşların temizliği ile o alanı ferah bir hale getirmeye çalışacağız. Yürüyüş parkurları olacak. Bunun yanı sıra go-kart pisti gibi benzeri sporlarla, vatandaşlarımızın doğanın içerisinde stres atabilecekleri bir ortam oluşturacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2010 Perşembe 18:18:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?