21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'e klimalı cenaze yıkama aracı

Kepez Belediyesi, cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet, içerisinde morg bulunan klimalı ve jeneratörlü cenaze yıkama aracı satın aldı.

Alt ve üst yapıdaki çalışmalarına devam eden Kepez Belediyesi, insan odaklı hizmetlere de ağırlık veriyor. Eskiyen hizmet araçlarını yenileyen Kepez Belediyesi, içerisinde morg bulunan, klimalı cenaze yıkama aracı satın aldı. Kepez halkına hizmet vermeye başlayan cenaze yıkama aracı ve morg, ücretsiz şekilde vatandaşa tahsis edilecek. 2008 model panelvan şeklindeki cenaze yıkama aracında, morg, klima, şofben ve jeneratör bulunuyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, klimalı cenaze yıkama aracı ile ilçenin büyük bir ihtiyacının karşılandığını söyledi. Vatandaşa verdikleri hizmetin kalitesini artırmak için çalıştıklarını belirten Öner, “İnsana hizmet anlayışı ile çalışıyoruz. Acı gününde, mutlu gününde de vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Meclis kararı ile eskiyen cenaze yıkama aracımızı yeniledik. Kepez'e hayırlı olsun. Vatandaşımızı hizmetin en güzeline layıktır” dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 16:48:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?