16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Kepez'e küçük başkan

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, koltuğunu 7'inci sınıf öğrencisi Aybüke Kaya'ya devir etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Mehmet Kemal Dedeman İlköğretim Okulu öğrencisi 7-D sınıfından Aybüke Kaya, Kepez Belediye Başkanlığı görevini Başkan Hakan Tütüncü'den devraldı. Aybüke Kaya, görevi devralır almaz Kepez Kaymakam'ı Mehmet Ali Özyiğit'i ile telefon görüşmesi yaptı. Minik başkan engellilerin fiziki şartlarının düzeltilmesi ile ilgili talimat aldığını ifade ederek, “Engellilerin yararlanabileceği tesisler yapılmalı. Engelliler için oyun park alanı yapılmalı. Kepez İlçesi'ne park ve oyun bahçesi yapılmalı. Okuma yazma bilmeyenler için kurs merkezlerine önem verilmeli” dedi.

Başkan Tütüncü ise “Cumhuriyetimizin demokrasi ile taçlanmasının en önemli unsuru 23 Nisanda TBMM'nin açılmasıdır. Cumhuriyet kurulduktan sonra büyük Atatürk bu kadar anlamlı bir bayramı çocuklarımıza armağan etmiştir. Çocuklarımızın bu önemli bayramını kutluyorum. Bizde yerel yönetim olarak çocuklarımıza büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

Ziyarete okul Müdürü Halil Ünal da katılırken Başkan Tütüncü, minik Başkan Aybüke'ye kitap hediye etti

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 13:01:00
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 13:30:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?