1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez'e modern pazar sözü

Pazarcı esnafı ile geniş katılımlı bir toplantıda bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve mevcut başkanı Menderes Türel ile Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Kepez’de kapalı ve modern Pazar yerleri müjdesini verip, katkı payı alınmayacağını söyledi.

Sakarya Parkı’nda pazarcı esnafı ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı ve 29 Mart yerel seçimlerinde adayı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Açık pazarın, kapalı modern bir yere dönüştürülmesi sözü veren genç aday Tütüncü, sık sık pazar ziyareti yaparak esnafın sorunlarını dinlediklerini söyledi.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise, Kepez’in gelişmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak altyapı yatırımlarını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Eskiden Kepez’de yağmur yağdığında her yer sular altında kalırdı. Şimdi öyle bir sorun yaşanmıyor. Hakan Tütüncü kardeşim ile Büyükşehir ve Kepez belediye el ele omuz omuza çalışıp, Kepez İlçesi’ni daha modern bir kent haline getireceğiz. Ayrıca, Yeşilırmak Caddesi’nden, Varsak Belediyesi’ne kadar raylı sistem için çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 18:05:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?