8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez'in bütçesi 128 milyon YTL

Kepez belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının devamında Kepez Belediyesi'nin 2008 yılı bütçesi, 128 milyon YTL olarak oy birliği ile kabul edildi.

Kepez Belediye Meclisi, Ekim ayı meclis toplantısının devamında 2008 yılı bütçesini karara bağladı. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'in başkanlığında toplanan meclis, daha önce Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen 2008 yılı bütçesini görüştü. Hesap İşleri Müdürü Ramazan Demir, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen 2008 yılı bütçe taslağını meclise okudu.

Bütçeyle ilgili görüşlerini dile getiren Başkan Öner de, 2008 yılı bütçesinin Kepez'e hayırlı hizmetler getirmesini diledi. 2008 yılı bütçesinin 128 milyon YTL olarak gerçekleşeceğini belirten Öner, şunları söyledi: "2004 yılında göreve geldiğimizde alt yapı sorunları bitmiş çağdaş bir Kepez vizyonu hedeflemiştik. Şu ana kadar 30 mahallemizin sıcak asfaltını, parke kaldırımını, parkını bitirdik. Şimdi Kepez halkının ayağının çamura ve toza değmediği, su baskınlarının yaşanmadığı, çok amaçlı parklarıyla belde halkının yeşil alan ihtiyacının karşılandığı, Vakıf arazileri sorununun yüzde 90'nının çözüldüğü, sosyal projelerle çağdaş bir kent kimliğine kavuşan bir Kepez'i görüyoruz. Yatırımlarımız 2008 yılında da artarak devam edecek ve yatırıma ayıracağımız 30 milyon YTL ile yatırım götüremediğimiz mahallelerin asfaltını, parkını, parke kaldırımını ve yağmur suyu drenajını bitireceğiz. Kepez'i çağdaş bir şehir vizyonuna kavuşturacağız."

Öner'in konuşmasının ardından Kepez Belediyesi'nin 2008 yılı bütçesi 128 milyon YTL olarak, Ak Parti, CHP, MHP ve Bağımsız Meclis Üyeleri'nin oylarıyla kabul edildi. 2008 yılı bütçesinin Kepez'e hayırlı olmasını dileyen Başkan Öner, 2008 yılı bütçesinin hazırlanmasında emeğe geçen Hesap İşleri Müdürlüğü'ne, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyelerine ve Meclis Üyeleri'ne teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2007 Çarşamba 18:00:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?