1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Kepez'in değerini artırdık'

Falez Rotary Kulübü’nün onur konuğu olan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, hem ekonomik hem de sosyal yaşam alanında ilçenin değerini artırdıklarını belirtti.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Falez Rotary Kulübü’nün düzenlediği toplantının onur konuğu oldu. Antalya Sheraton Otel’de gerçekleştirilen ve Kaleiçi Rotary Kulübü üyelerinin katıldığı toplantıda Öner, 5 yıllık hizmet döneminde Kepez’e alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, kültürden spora yaptığı yatırımları anlattı. Falez Rotary Kulübü de, Kepez’e yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı Başkan Erdal Öner’e, teşekkür plaketi takdim etti.

Kepez Belediye Başkanı olarak son kez Rotary Kulübü üyelerine konuşma yaptığını belirten Öner, 380 bin nüfusuyla, 70 bin öğrencisiyle Türkiye’nin 52 ilinden büyük olan Kepez’in sıkıntılarını, 5 yıllık dönemde büyük oranda çözüme kavuşturduklarını ifade etti. Rekor yatırımla Kepez’e çağdaş bir kent kimliği kazandırdıklarını anımsatan Başkan Öner, “Göreve başlarken Kepez’in değerini artıracağız dedik, hamt olsun şimdi Kepez’in değerini artırdığımız kanaatindeyim. Düne kadar Antalya’nın arka bahçesi denilen, gecekondularıyla anılan, tapu sorunu olan, varoş olarak adlandırılan Kepez, bugün yerli ve yabancı sermayenin yatırım yaptığı bir ilçe haline geldi. Göreve başlarken Kepez’in değerini artıracağız demiştik, hamt olsun bugün Kepez’in değerini artırdığımız kanaatindeyim. Hem gayrimenkulleriyle, hem yaşam standartlarıyla Kepez’in sosyal yaşam kalitesini artırdık” dedi.

30 Mart günü Kepez Belediye Başkanlığı görevinin sona ereceğini anımsatan Öner, “Bulunduğumuz makamlar, milletimiz tarafından bizlere emanet edilen makamlardır. Belediye başkanlıkları, milletin makamıdır. Bu bilinçle 5 yıl içerisinde çalıştık. 30 Mart günü de milletin bize verdiği emaneti, ehil bir şekilde, seçilecek olan belediye başkanına teslim edecek olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bir gerçek var ki 5 yıl içerisinde yaptıklarınızla anılacaksınız. Her zaman şunu söyledik, insanlarımızın bir duası, teşekkürü yüzlerinin gülümsemesi bizlerin en büyük kazancıdır. 5 yıllık görevimizi bu şekilde bitirdiğimiz kanaatindeyim.” şeklinde konuştu.
Falez Rotary Kulübü üyeleri de, “Varoş olarak bilinen Kepez’i, çağdaş bir kent haline getirdiniz. Çok önemli işler yaptınız. Antalya halkı tarafından çok seviliyorsunuz.

Çalışmalarınızı takdirle izledik. Kepez’in cehresini değiştirdiniz. Çok büyük bir değişim gerçekleştirdiniz” şeklinde Öner’e, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Falez Rotary Kulübü Dönem Başkanı Saliha Şenel Yiğiter de Başkan Erdal Öner’e katılımından dolayı onur belgesi, hizmetlerinden dolayı da teşekkür belgesi takdim etti. Öner de, Falez Rotary Kulübü’ne, Atatürk’ün Nutuk, Mehmet Akif Ersoy’un Safahat adlı eserlerini hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 10:43:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?