21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'in esnaf çarşısı başlıyor

Antalya Börekçiler, Etli Pideci, Yufka, Kafeterya, Kafe Bar Odası Yönetim Kurulu Üyelerini kabul eden Öner, belediye hizmet binası yanına yapacakları esnaf çarşısının 2008 yılı içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Antalya Börekçiler, Etli Pideci, Yufka, Kafeterya Kafe Bar Odası Başkanı Raif Kama Yönetim Kurulu Üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öner, esnafın sorunlarının çözümüne yardımcı olduklarını, olmaya devam edeceklerini söyledi.

Gerçekleştirdikleri kentsel dönüşümle Kepez’de ticari hayatın canlandığının altını çizen Başkan Öner, belediye hizmet binası yanındaki alana yapılacak esnaf çarsısını 2008 yılı içerisinde bitirmeye amaçladıklarını anlattı.
Esnaf çarşısıyla Kepez’de bir ticari merkez oluşturacaklarının altını çizen Öner, şunları söyledi: “Yapacağımız çarşı da küçük esnafımız yer alacak. Çarşıdaki dükkanlarda bakırcılar, demirciler gibi unutulmaya yüz tutan meslekleri de yaşatacağız. Açık alanda el emeği sergileri bulanacak. Burada kadınlarımızı el emeklerini satabilecek. Çarşı da PTT Şubesi, bir banka şubesi, süs havuzları, kafeterya, restoran da bulunacak. Esnaf çarşısıyla bölgeye ticari bir hareketlilik gelecek. Önümüzdeki günlerde çarşının temelini atacağız. Bu yıl içerisinde de esnaf çarşısını, Antalya’ya kazandırmayı hedefliyoruz.”

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2008 Pazartesi 14:48:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?