21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'in gözü 3. Lig'de

Kepez Belediyespor Kulübü, futbolda da bu yıl Türkiye 3. Futbol Ligi’ne çıkmayı hedefliyor.

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kepez Belediyespor, futbolda da Türkiye 3. Futbol Ligi’ne çıkmayı hedefliyor. Bu amaçla, Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış’ın çalışmaları sonucu futbolda iddialı bir kadro kuruldu.

Antalya Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kepez Belediyespor, Mevcut kadrodan 6, dış transferde de 10 futbolcuyla anlaşma imzaladı. Senegal’den, Bosna- Hersek’ten ve Makedonya’dan 7 oyuncu denenmeye getirildi. Bu futbolculardan beğenilen 2’si transfer edilecek. Transfer dışında Kepez Belediyespor, tesislere de yatırım yaptı. Kepez Belediyespor Tesisleri içerisindeki futbol sahasına, soyunma ve hakem odalarının yer alacağı 2 bin 500 kişilik tribün de yapılıyor.

Futbolcu transferleri, tesis yatırımın ardından Kepez Belediyespor Futbol Takımı, 3. lige çıkma hedefiyle çalışıyor. Antrenörler Şakir Filiz ve Mesut Uyar yönetiminde Kepez Belediyespor, Antalya Süper Amatör Lig sezonuna günde çift antrenmanla hazırlanıyor.

Transfere geç başladıklarını belirten Kepez Belediyespor Antrenörü Şakir Filiz, “Kepez Belediyespor olarak, alt yapıdan yetiştirdiğimiz, Antalya’da yaşayan oyunculardan kurulu bir takım oluşturuyorduk. Süper Amatör Lig’in çıtası her geçen yıl yükseliyor. Süper Amatör Lig takımları, bu sezon çok iddialı kadrolar kurdular. Bizim de onlarla başa baş mücadele edebilmemiz ve ligi ilk üç içerisinde bitirebilmemiz için kaliteli transfer yapmalıydık. Kepez Belediyespor olarak, alt yapıdan yetişen ve Antalya’da yaşayan futbolculardan kurulu bir takım oluşturuyorduk. Bu sezon ligde kalitenin artması nedeniyle dış transfere yöneldik. Mevcut kadromuzdan 6 oyuncu ile anlaştık. Antalya dışındaki illerin takımlarından 10 futbolcu transfer ettik. 7 yabancı oyuncuyu deniyoruz. Bu oyunculardan beğendiğimiz 2 futbolcuyu transfer edeceğiz. Alt yapımızdan da kadroya oyuncu alacağız.” dedi.

Antalya Süper Amatör Lig’de ilk üçe kalmayı hedefleyen iddialı bir takım kurduklarına işaret eden Şakir Filiz, Antalya’yı, Türkiye 3. Futbol Ligi’ne terfi maçlarında başarıyla temsil etmek istediklerini dile getirdi.

Süper Amatör Lig takımlarının bu sezon çok iyi transferler yaptığını anımsatan Kepez Belediyespor Antrenörü Şakif Filiz, “Çok kaliteli ve çekişmeli bir sezon olacak. Biz bu sezon 3. Lige çıkmayı hedefliyoruz. İnanıyorum ki, biz veya başka bir takım Antalya’dan 3. lige çıkacak. İnanıyorum ki bu Kepez Belediyespor olacak.” ifadesini kullandı.

Filiz, her zaman sporun ve sporcunun yanında olan verdiği destekle 3. lige çıkma yolunda kendilerini cesaretlendiren Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e teşekkür etti. Futboldaki 3. lig hedefinin alt yapıdaki futbolcuları da cesaretlendireceğine işaret eden Filiz, tesisleşmede de profesyonel seviyede olduklarını vurgulayarak, iki tane çim sahalarının, konaklama ve fitness salonlarının bulunduğunu, maçlarını oynayacakları futbol sahasına 2 bin 500 kişilik tribün yapıldığını da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 12:21:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?