7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'in tamamına fitness

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, büyük ilgi gören ve belde halkına açık havada spor yapma imkanı sunan fitness aletlerini, beldedeki mahallelerin tamamına yerleştirmek istediklerini söyledi.

Kepez Belediyesi'nin, Antalya'da bir ilki olan fitness parklara, belde halkı büyük ilgi gösteriyor. Kepezliler, şuana kadar 30 mahalledeki parklara yerleştiren fitness aletlerinde, açık havada spor yapmanın keyfini çıkarıyor. Kepez'deki sosyal değişimin bir ifadesi olan fitness parkların sayısı yoğun ilgi nedeniyle artıyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, beldedeki mahallelerin tamamına fitness park hizmeti götürmek istiyor. 4 yılda yaptıkları yatırımla, hizmetle Kepez'de hem fiziksel hem de sosyal alanda değişime imza attıklarını vurgulayan Başkan Öner, büyük ilgi gören fitness aletlerini, beldedeki mahallelerin tamamına yerleştirmek istediklerini söyledi. Öner, "Antalya'da bir ilki gerçekleştirerek, parklara yerleştirdiğimiz fitness aletleriyle, vatandaşlarımıza açık havada spor yapma imkanı sunduk. Kepezliler, fitness aletlerini çok sevdi. Biz de fitness parkları artırma kararı aldık. Şu ana kadar 30 parkımıza fitness aletleri yerleştirdik. 52 mahallemizin tamamına fitness hizmeti götürmeyi hedefliyoruz." ifadesini kullandı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2007 Pazartesi 12:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?