21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepezli basketbolculardan ziyaret

Beko Basketbol Ligi’nin ilk maçında İstanbul’da Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşacak olan Kepez Belediyespor, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’i ve Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit’i ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış’la birlikte, teknik heyeti ve sporcuları makamında kabul etti.

Beko Basketbol Ligi’ne galibiyetle başlamak istediklerini belirten Kepez Belediyespor’un Onursal Başkanı Erdal Öner, basketbolculara seslenerek, “Beko Basketbol Ligi’nin ilk maçında sizlerden, Kepez’e ve Antalya’ya yakışan bir başlangıç bekliyoruz.” dedi.

Hem teknik kapasitesiyle hem de sporcu kalitesiyle ligdeki takımlarla başa baş mücadele edebileceklerini ifade eden Başkan Erdal Öner, “Yönetime, teknik heyete ve oyunculara güveniyoruz. İnşallah, ligi iyi bir yerde tamamlar ve Antalyalılara ve Türkiye’ye iyi bir basketbol izlettiririz.” ifadesini kullandı.

Gençlere sporu sevdirmek ve gençlerin spor yapmasını sağlamak amacıyla spora yatırım yaptıklarını anımsatan Öner, şunları söyledi: “Kepez Belediyespor Kulübü’nde 10 branşta 2 bin 700 lisanslı sporcumuz var. Beko Basketbol Ligi’ndeki başarımız, gençlerin spora olan ilgisini daha da artıracaktır. Bu nedenle Kepez Belediyespor Basketbol Takımımızın omuzlarında büyük bir sorumluluk var. Sizlerin başarısı, Kepez’deki çocukların spor yapmasına, sporu sevmesinde önemli rol oynayacaktır. Bu nedenle işinize sosyal sorumluluk olarak da bakmanızı istiyorum.”

Modern bir spor salonu yapımından ve basketbola verdiği maddi ve manevi destekten dolayı Başkan Öner’e teşekkür eden Kepez Belediyespor Antrenörü Sabit Hadzic de, ligi iyi bir yerde bitirme, Kepez’de kolay kolay yenilmeme sözü verdi.
Kepez Belediyespor, daha sonra Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğitle de bir araya geldi.

Özyiğit, Kepez Belediyespor’a, Beko Basketbol Ligi’ndeki maçlarında başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 15:51:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?