1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez'li güreşçinin büyük başarısı

Kepez Belediyesi’nin güreşçisi Serkan Sertürk, 648. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde deste orta boyda üçüncü oldu.

Kırkpınar er meydanında Kepez Belediyesi’nin kispeti de yer aldı. Serkan Sertürk, Kepez Belediyesi’nin güreşçisi olarak Kırkpınar güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi’nde mücadele etti.

648. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde deste orta boyda üçüncü olan genç pehlivan, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Tütüncü, Serkan Sertürk’ü, başarısından dolayı tebrik ederek, daha büyük başarılar beklediğini ifade etti.Tütüncü, genç ve yetenekli pehlivanları Kepez Belediyespor Kulübü’ne kazandırdıklarını söyledi.

648. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni yerinde izlediğini anımsatan Tütüncü, şunları söyledi:

“Pehlivanımızın tarihi er meydanında üçüncü olması bizi mutlu etti. Kırkpınar’da, Kepez Belediyesi’nin kispetini giyen başpehlivanları yetiştirmeyi hedefliyoruz. Dün olduğu gibi bundan sonra ata sporumuzun gelişmesi ve yaşatılması için, elimizden geleni yapacağız.”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 648. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olan Antalyalı Mehmet Yeşilyeşil’i de başarısından dolayı kutladı.
Ziyarette Kepez Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erkin Demir de yer aldı. 648. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde deste orta boyda 3. olan Serkan Sertürk, gelecek yıl deste büyük boyda er meydanına çıkacak. Kepez Belediyespor’un 4 pehlivanı bulunuyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 11:45:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?