22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepezli karatecilerden madalya yağdı

Kepez Belediyesi Karate Takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği İller Arası Karate Şampiyonası’nda 8 birincilik, 6 ikincilik, 4 de üçüncülük kazandı.

Modern tesisleriyle, binlerce lisanslı sporcusuyla Türkiye’nin önemli spor kulüplerinden biri haline gelen Kepez Belediyespor Kulübü’nün branşları, turnuvalardaki başarılarına yenilerini eklemeye sürdürüyor. Kepez Belediyesyor Karate Takımı da İller Arası Karate Şampiyonası’nda madalya koleksiyonuna yeni madalyalar ekledi.

Kepez Belediyespor Karate Takımı, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği İller Arası Karate Şampiyonası’nda 18 madalya alarak, kalitesini gösterdi. Fatih Spor Salonu’nda düzenlenen ve 150’ye yakın sporcunun katıldığı şampiyonada Kepez Belediyespor, 8 altın, 6 gümüş, 4 de bronz madalya kazandı.

Kepez Belediyespor Karate Takımı’nın Antrenörü Sema Veltan Bilgin de sporcuların tecrübe kazanması adına turnuvanın yararlı geçtiğini söyledi. Başarıların devamının geleceğini ifade eden Bilgin, Türkiye şampiyonalarında da altın madalya almayı hedeflediklerini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 16:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?