21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepezli karatecilerin büyük başarısı

Kepez Belediyespor Karate Takımı, Denizli’de düzenlenen 15. Pamukkale Karate Turnuvası’nda 5 birincilik, 4 ikincilik ve 4 de üçüncülük alarak, büyük bir başarıya daha imza attı.

Dünya Şampiyonu Sema Veltan Bilgin’in çalıştırdığı Kepez Belediyespor Karate Takımı Denizli’deki katıldığı turnuvada başarılarına bir yenisini daha ekledi. 22-24 Ağustos’ta gerçekleştirilen 15. Pamukkale Karate Turnuvası’na 17 ilden 750 sporcu katıldı.

Kepez Belediyesporlu karateciler, turnuvada 5 altın, 4 gümüş ve 4 de bronz madalya alarak, Antalya’nın gururu oldular. Kepezli karatecilerin aldığı madalyalar, Antalya’nın başarısına da katkı sağladı. 11 kulüp ile yarışmaya katılan Antalya, 113 madalya ile en çok derece getiren iller klasmanında 2. oldu.

Kepez Belediyespor Karate Takımı’nın Dünya Şampiyonu unvanlı Antrenörü Sema Veltan Bilgin da, kendilerine verilen maddi ve manevi desteğe, kazandıkları madalyalarla teşekkür ettiklerini söyledi. Turnuvada sporcularının deneyim kazandığını belirten Bilgin, hedeflerinin Türkiye şampiyonalarında madalya kazanmak olduğunu da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 15:37:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?