21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepezli öğrencilerin İstanbul macerası

Kepez Belediyesi ile Beyoğlu Belediyesi arasında imzalanan “Gençlik Değişimi Projesi” kapsamında 13 Kepezli öğrenci, ilk kez İstanbul’u görmenin mutluluğunu yaşadı.

Antalya Kepez Belediyesi ile İstanbul Beyoğlu Belediyesi’nin “Gençlik Değişimi Projesi” kapsamında Kepez’deki 13 başarılı öğrenci, İstanbul’a gitti. Karatay Lisesi ve Ayten Çağıran Ticaret Meslek Lisesi erkek öğrencilerden oluşan 13 öğrenci, sorumlu öğretmen ve Kepez Belediyesi İdari ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Anlak ile İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Kepezli çocuklar, ilk kez İstanbul’u görmenin mutluluğunu yaşadı. 13 öğrenci, Beyoğlu Belediyesi’nin Kefken Çevre ve Yaz Kampı’na katıldı.

Öğrencilerin farklı geleneklerde, farklı coğrafyalarda kaynaşmasını sağlamak amacıyla başlatılan Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Beyoğlu’dan 24 öğrenci Antalya’ya gelmişti.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’in ağırladığı öğrenciler, Antalya’nın turistik, doğal ve tarihi yerlerini gezmişti. Yeni arkadaşlar edinerek Antalya’dan ayrılan öğrenciler şimdi de Kepez’den gelen arkadaşlarını İstanbul’da misafir ediyor. Beyoğlu Belediyesi’nin Kefken Kampı’na katılan öğrenciler, Topkapı Sarayı’nı, Ayasofya’yı, Yere Batan Sarayı’nı, Galata Kulesi’ni, Beyoğlu’nu gezdi; İstanbul Boğazı’nda yat turu yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 16:33:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?