21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepezli sporcular madalyaya doymadı

Kepez Belediyespor Tekvando Takımı, Finike Belediyesi'nin düzenlediği Tekvando Şampiyonası'nda 3 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attı. 

16 Eylül'de Finike Açık Hava'da düzenlenen şampiyonaya Kahramanmaraş, Burdur, Isparta, Eskişehir, Konya, Sakarya, Muğla illerinden şampiyon olmuş veya iyi derece almış sporcular katıldı. Çekişmeli geçen şampiyonaya Kepezli tekvandocular damgasını vurdu. Erkeklerde Kepez Belediyespor'dan 67 kiloda Turgay Yıldırım, 84 kiloda Taner Aydın ve 84 kiloda Ulaş Kaplan Turgut altın madalya kazandı. 58 kiloda Mehmet Yıldırım Gümüş madalya, 62 kiloda Tuğberk Ölçer bronz madalya aldı. Bayanlarda da Kepez Belediyespor'dan Reyhan Dönmez gümüş, 63 kiloda Damla Uyankaya ve 67 kiloda Gözde Yüksel bronz madalya elde etti. Kepez Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Cihat Ramazan Yıldız, elde edilen başarıyı disipline bağladı. Gürbüz, bundan sonra hedeflerinin 1 ay sonra yapılacak olan Türkiye Kulüpler Şampiyonası'nda altın madalya kazanmak olduğunu söyledi. 

Spor branşlarında elde edilen başarılarla gururlandıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, "Tekvandocularımız, Finike'de Kepez'i başarılı şekilde temsil etti. Başarılarından dolayı sporcuları ve hocalarını kutluyorum. Bundan sonra da kendilerine maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2006 Salı 19:30:34
Güncelleme :23 Eylül 2006 Cumartesi 21:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?