21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepezli tenisçilerden madalya

10 Yaş Türkiye Şampiyonalarında geçtiğimiz yıl yenilgi yüzü görmeyen Kepez Belediyespor'un tenisçisi Yavuz Tur, 2008 sezonuna da madalya ile başladı.

Kepez Belediyespor Tenis Takımı, 2008 kış sezonunu madalya ile açtı. Kepez Belediyespor, Türkiye Tenis Federasyonu'nun 12 Yaş Türkiye Şampiyonası'nda Antalya'yı gümüş madalya ile temsil etti. Geçtiğimiz yıl 10 Yaş Türkiye Şampiyonalarında 42 maçta yenilgi yüzü görmeyen Kepez Belediyespor'un gelecek vaat eden sporcusu Yavuz Tur, 2008'e de madalya ile başladı.

Türkiye Tenis Federasyonu'nun Ankara'da gerçekleştirdiği 12 Yaş Türkiye Şampiyonası'na Kepez Belediyespor, 10 sporcu ile katıldı. Türkiye'nin köklü tenis kulüplerinin yer aldığı turnuvada Kepez Belediyespor'dan 4 tenisçi çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi. 2007'de 10 yaşta 5 Türkiye Şampiyonluğu kazanan Yavuz Tur da, oynadığı başarılı maçların ardından finale çıktı. Yavuz Tur, ilk kez mücadele ettiği 12 yaş finalinde rakibine şansız bir şekilde yenilerek, 2 oldu.

Kepez Belediyespor Tenis Takımı'nın Baş Antrenörü Nurgül Köktür de, 10, 12 ve 14 yaş turnuvalarına katılarak, açtıkları kış sezonunun, oyuncularının tecrübe kazanması adına yararlı geçtiğini söyledi.

Kış mevsimi ve okullar nedeniyle iyi bir çalışma dönemi geçiremediklerinin altını çizen Köktürk, "Bu yıl ki turnuvalara ağırlıklı olarak alt yapıdan yetişen ve turnuvalara hiç katılamayan sporcularımızla katıldık. Böylece bu tenisçilerimiz, şampiyonada oynama tecrübesi kazanmış oldu. Eksiklerimizi gördük. İyi bir çalışma döneminin ardından yaz döneminde alacağımız başarılarla Antalya'nın teniste gururu olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2008 Cuma 12:06:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?