22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepezli tenisçilerin başarısı

KEPEZLİ TENİSÇİLERİN BAŞARISI

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 9–10 ve 11 Yaş Türkiye Şampiyonası’nda madalya kazanan Kepez Belediyespor Tenis Takımı’nın sporcularını başarılarından dolayı kutladı.

Kepez Belediyespor Tenis Takımı’nın, yetenek taramasıyla ilçedeki okullardan seçtiği ve alt yapısına aldığı sporcular, turnuvalarda kürsüye çıkmaya başladı. Kepez Belediyespor Tenis Takımı, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 9–10 ve 11 Yaş Türkiye Şampiyonası’nda 3 birincilik, 1 ikincilik, 1 dördüncülük elde etti.

Kepezli tenisçiler, Antrenörleri Nurgül Köktürk ile birlikte Başkan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Spora ve sporcuya yaptıkları yatırımının karşılığını başarı olarak almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Hakan Tütüncü, ''Başarınızla gurur duyduk. Elde ettiğiniz başarılarla hem spor kulübümüzün, hem de ilimizin temsili noktasında önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz” dedi.

Kepez Belediyespor Tenis Takımı’nın Baş Antrenörü Nurgül Köktürk ise 150 sporcularının bulunduğunu, Milli Takım’a oyuncu gönderdiklerini hatırlatarak, hedeflerinin büyükler kategorisinde de Antalya’yı, Kepez’i temsil edecek sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

Afyonkarahisar’da düzenlenen 10 Yaş Turnuvası’nda Gamze Gemici, Kutsal Korkmaz birinci, Adana’da düzenlenen 11 Yaş Turnuvasında Feyza İpek Erkan birinci, Mustafa Akkulak dördüncü oldu.

KEPEZLİ TENİSÇİLERİN BAŞARISI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 11:51:05
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 14:01:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?