1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepezliler Hatice'yle coştu

Kepezliler, 5. İlkbahar Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi Murat Göğebakan ve Hatice konseriyle unutulmaz bir gece yaşadı. Başkan Hakan Tütüncü, “Bizler de elimizden geldiğince, yüreğimiz yettiğince, gözlerimizdeki nuru, dizlerimizdeki dermanı Kepez için harcayacağız” dedi.

Antalya’nın Kepez ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen 5. İlkbahar Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi konser coşkusu yaşandı. Kepez Belediyesi, güreş şöleni dolayısıyla Murat Göğebakan’nın ve Hatice’nin katılımıyla konser düzenlendi. Kepez Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen konser büyük ilgi gördü. 10 bine yakın Antalyalı, konserde doyasıya eğlendi. Antalya’ya konser coşkusu yaşatan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr. Ayşe Tütüncü ile birlikte konseri ilgiyle izledi. Tütüncü’ye, konser alanına gelişi sırasında Kepezliler, sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Hakan Tütüncü de kendisine gösterilen sevgiye karanfille teşekkür etti.

Konser şöleninde ilk olarak sahne alan Hatice, söylediği hareketli eserleriyle, izleyenleri bol bol oynattı. Başkan Hakan Tütüncü ve eşi Ayşe Tütüncü sahneye çıkarak, sanatçıyı kutladı. Hatice’ye, konsere katılımından dolayı plaketler teşekkür eden Tütüncü, konuşmasında, “Kepezli hemşerilerim, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Sizleri, çok seviyoruz. Biz sizleri ailemizin bir ferdi olarak görüyoruz. Hepimiz büyük bir aileyiz ve bundan sonra da aynı heyecanla, coşkuyla yolumuza devam edeceğiz. Her şey daha güzel bir Kepez için, her şey sizler için” dedi.
Hatice’den sonra konser şölenin coşkusu Murat Göğebakan’la devam etti. Ünlü sanatçı, seslendirdiği sevilen eserleriyle Antalyalılara sevdikleriyle birlikte unutulmaz anlar yaşattı.

Katılımından dolayı Murat Göğebakan’a plaket veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Murat Bey, 2002 yılından beri çok yakın bir dostumdur. Aramızda özel bir hukuk vardır. Yaptığı müziklerle bizleri mest ediyor. Var günümüz de yok günümüzde de O bizim yanımızdaydı. Her zaman gönüllerimizin en üst noktasındaydı, öyle de kalacak. Kepez Belediye Başkanlığım devam ettiği sürece her zaman bizimle olacak” diye konuştu. Kepezliler’in “En büyük başkan bizim başkan!” şeklinde tezahürat yapması üzerine Tütüncü, “En büyük olan sizlersiniz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Bizler de elimizden geldiğince, yüreğimiz yettiğince, gözlerimizdeki nuru, dizlerimizdeki dermanı sizler için harcayacağız” dedi.

Tütüncü, şehitler ve gaziler yararına yapılan 5. İlkbahar Yağlı Pehlivan Güreşi’ni düzenleme komitesindeki Kepez Belediye Meclis Üyeleri’ne ve Kepez Belediyesi çalışanlarına konser organizasyonu için teşekkür etti.
Konser şölenine Kepez Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2009 Pazar 12:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?