1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepezliler sağlık taramasından geçti

Kepez Belediye’sinin An-Deva Hastanesi işbirliğiyle başlattığı ve 20 mahallede tamamlanan iç hastalıklarla ilgili ücretsiz sağlık taramasından 3 bin kişi yararlandı. 12 mahallede daha devam edecek sağlık taramasıyla 5 bin kişiye sağlık hizmete verilmesi hedefleniyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün talimatıyla 32 mahallede başlatılan ücretsiz sağlık taramasıyla, sosyal güvencesine bakılmaksızın binlerce vatandaşa sağlık hizmeti sunuluyor. Kepez Belediyesi’nin An-Deva Hastanesi İşbirliği ile iç hastalıkları konusunda başlattığı ücretsiz sağlık taraması 20 mahallede tamamlandı.

İçerisinde muayene odalarının bulunduğu, klimalı gezici sağlık tırıyla yapılan sağlık taramasından şu ana kadar 3 bin kişi yararlandı. Sağlık taraması 12 mahallede daha devam edecek.

VATANDAŞIN SORUNUNA ÇÖZÜM ÜRETMEK EN TEMEL GÖREVİMİZ

Kepez Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Mustafa Özsoy denetiminde An-Deva Hastanesi’nin dahiliye uzmanları, vatandaşların açlık kan şekeri, kolesterol, kandaki yağ oranı ölçümü ile EKG çekimini yapıyor, muayenesi gerçekleştiriyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, vatandaşın her türlü sorununa çözüm üretmenin en temel görevleri olduğunu belirterek, “Kepez halkına, anne ve çocuk sağlığı merkezleri ve sağlık taramaları ile sağlık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Sağlık taramasıyla da sağlık hizmetimizde ilk adımı atmış olduk” şeklinde konuştu.

SAĞLIK TARAMASININ DEVAM ETTİĞİ MAHALLELER

Sağlık taraması Temmuz ayında Çankaya, Karşıyaka, Santral, Kültür ve Gülveren mahallelerinde, Ağustos ayında ise Avni Tolunay, Duraliler, Yükseliş, Duacı, Başköy, Odabaşı ve Kızıllı mahallerinde devam edecek.

 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 14:56:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?