21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kerkük Masa Tenisi Takımı Antalya'da

Irak'ın Kerkük kenti Masa Tenisi Karma Takımı, Antalyaspor'un davetlisi olarak Antalya'ya geldi. Kerküklü tenisçiler, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker'i, kulüp binasında ziyaret etti.

Irak'ın Kerkük kenti Masa Tenisi Karma Takımı, Antalyaspor'un davetlisi olarak Antalya'ya geldi. Heyette bulunan Musalla Spor Kulübü Başkanı Eyad Kadır, Türkmeneli Televizyonu Program Sorumlusu Aydın Kasapoğlu, Türkmeneli Televizyonu Spor Sunucusu Ziyad Kadır ve masa tenisi sporcuları Antalyaspor Başkanı Sedat Peker'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sedat Peker, zor bir ortamda başarılı bir spor ortaya koydukları için konuk takıma teşekkürlerini sundu. Antalyaspor Erkek Masa Tenisi Takımının süper lige çıktığını hatırlatan Peker, önümüzdeki Perşembe günü her iki takımın dostluk maçı yapacağını belirtti.

Yapılan ziyaretin Kerkük ve Antalya arasındaki dostluk ilişkilerini daha da pekiştireceğini ifade eden Musalla Spor Kulübü Başkanı Eyad Kadır de Antalyaspor'un kendilerini davet etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyarette hazır bulunan Antalyaspor Erkek Masa Tenisi Takım Kaptanı ve aynı zamanda Kerküklü olan Kürşat Çavuşoğlu, Kerkük'ün uzun yıllar boyunca işgal altında olduğunu hatırlatarak, "Orada yaşanan savaşa rağmen sporla ilgilenildiğini kanıtlamak istedik. Sporun, kardeşliğin bir simgesi olduğunu göstermeye çalışıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Eyad Kadır, Başkan Sedat Peker'e hediye sundu. Kerkük Masa Tenisi Karma Takımı ile süper lige çıkan Antalyaspor Erkek Masa Tenisi Takımı 19 Haziran Perşembe günü saat 19:00'da Dilek Sabancı Spor Salonu'nda dostluk maçı yapacak.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 15:41:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?