22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kıckboks Şampiyonası Antalya'da

KICKBOKS TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ANTALYA'DA YAPILACAK

Türkiye Büyükler, Gençler ve Minikler Bay-Bayan Kickboks Şampiyonası, 19-24 Nisan tarihleri arasında Antalya Dilek Sabancı Spor Salonu'nda yapılacak.

Şampiyona, 65 ilden 2 bine yakın sporcunun katılımıyla 19-24 Nisan tarihleri arasında Antayla Dilek Sabancı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kickboks İl Temsilcisi ve Milli Takımlar Antrenörü Yasin Urlu, 65 ilden 2 bine yakın sporcunun katılacağı şampiyonanın Antalya'da yapılmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, şampiyonada 65 sporcuyla mücadele edeceklerini söyledi.

Urlu, "Türkiye Şampiyonası'nda kazanan sporcular Yunanistan ve Azerbaycan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'na katılmayı hak kazanacak. Şampiyonaya, Dünya ve Avurapa şampiyonları da katılacak. Antalyalılar ayrıca televizyonda izledikleri Dünya ve Avrupa şampiyonlarını bu organizasyon içerisinde izleyebilecekler" diye konuştu.

19 Nisan'da başlayacak şampiyonanın 21 Nisan akşamı final mücadelesi gerçekleşeceğini belirten Urlu, "Final mücadelesi akşamında ayrıca Dünya ve Avrupa Şampiyonu sporcuları da ringe çıkacak. Bunun dışında 23 ve 24 Nisan'da gençler ve minikler müsabakaları gerçekleşecek. Antalya'da ilk defa yapılacak bu şampiyonda Türkiye'nin 2010 tarihindeki en önemli organizasyonlardan biridir" dedi.

Urlu, "Amacımız Antalyalı sporcuları milli takıma göndermek ve ilk 5'deki yerimizi korumak. Şampiyonda Antalya adına çıkacak sporcular arasında Avrupa şampiyonumuz Mehmet Köktaş, Volkan Başak ve Avrupa üçüncüsü Cemre Mert de yer alıyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2010 Perşembe 11:27:00
Güncelleme :1 Nisan 2010 Perşembe 14:01:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?