1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kılıç balıkçı barınağı açtı

AK Parti Aksu İlçe Belediye Başkan Adayı Burhan Kılıç ve meclis üyesi adayları, Aksu’ya bağlı Kumköy’de yapılan balıkçı barınağının açılışını birlikte yaptılar.

Açılışa çok sayıda balıkçı ve yakınları katıldı. Açılış kurdelası kesildikten sonra yanındaki meclis üyesi adaylarıyla barınağı gezen Kılıç; gerekli yerler ile görüşüp, eksik kalan işlerin kısa zamanda tamamlanacağını söyledi.

Bir süre barınakta balıkçılarla sohbet eden Kılıç; “Ekibimizle birlikte sizlere hizmet etmek için aday olduk. Şimdiye kadar hep yanınızdaydım bundan sonra da yanınızda olacağım. Buradan 45’e yakın balıkçı ekmek yiyecek. Bunu 5’le çaptığımızda yaklaşık 200 kişi ediyor. Yani 200 kişi buradan geçimini sağlayacak. Bu da bizlere mutluluk veriyor” dedi.

Balıkçılar adına bir konuşma yapan Taner Bakaç ise, “Bize her zaman desteğini esirgemeyen başkan adayımız Burhan Kılıç beye çok teşekkür ederiz. Kılıç ve diğer milletvekillerimizin katkıları sayesinde bugün Kumköy balıkçı barınağının açılışını yaptık. Açılışımızı yapan Kılıç ve meclis üyesi adaylarına desteğimiz tam olacak” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 18:42:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?