21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kimlik soran polise mukavemet ettiler

Antalya'da durumundan şüphelendikleri 2 kişinin kimliklerini soran polis, şahısların yumruklu saldırısına uğradı. Olaydan sonra kaçan şahıslar, kısa kovalamacanın ardından yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, dün gece Kızıltoprak Mahallesi'nde bulunan bir benzin istasyonuna 07 COM 14 plakalı otomobille gelen 2 şahsa, durumlarından şüphelenen polis ekipleri kimlik sormak istedi. Araca doğru yaklaşan polis memurları, kimliklerini sordukları kişilerin saldırısına uğradı. Bu sırada araç içerisinde bulunan bir kişi olay yerinden otomobille kaçarken, polis diğer saldırganı etkisiz hale getirdi.

Olay yerinden kaçan diğer şüpheli şahıs ise kısa süren bir kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı . Arbede sırasında yaralanan bir polis memuru ve kaçan şahıslar ise 112 Acil Servis ambulans ekipleri tarafından ilk tedavileri yapıldı. Polise mukavemette bulunan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2006 Salı 12:03:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Osman DAĞLAR IP: 85.100.225.xxx Tarih : 27.12.2006 18:43:56
Butip şahıslara sadece dayak diyil en sağlamından hapis cezasına çarptırılmaları gerek,örnek olarak birkaçtanesi buşekil olursa vaz geçerler bunlar halkımızın huzurunu bozmakta çözüm hapis