1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kıraç, Antalya'yı salladı

Antalya'nın Konyaaltı sahilindeki Kent Meydanında sahne alan Kıraç, yaklaşık 10 bin kişiye konser verdi. Kıraç konserinde engelliler bile yerinde duramadı.

Antalya Konyaaltı Belediyesi, ilçede eğitim gören öğrenciler için 2008-2009 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir konser düzenledi. Konyaaltı sahilindeki Kent Meydanı'nda düzenlenen konserde Kıraç, Antalyalıları coşturdu.

10 bini aşkın kişinin izlediği konserde, şarkı söylerken adeta kendinden geçen Kıraç muhteşem bir performans sergiledi. Antalyalılar da Kıraç'ın şarkılarıyla coştu. Engelliler sahneye çıkıp koltuk değnekleriyle dans etti. Koltuk değnekleri ile sahnenin önünde kendisi gibiengelli olan arkadaşı Emel Örün ile dans eden Hanifi Çelenk isimli genç, Kıraç'ın duygusal parçalarında kendisini kaptırdı.

Vücudunun büyük bir bölümünü hareket ettiremeyen Gürkan isimli bir genç de tekerlekli sandalyesinin üzerinde Kıraç'ın şarkılarına eşlik edip dans etmeye çalıştı. Bunu gören ünlü sanatçı pistten inerek engelli gencin yanına gelip şarkı söyledi.

Sahne performansıyla Antalyalıları coşturan Kıraç, giysileriyle de dikkati çekti. Beyaz bir gömlek üzerine kot pantolon giyen Kıraç, gömleği ve pantolonuyla aynı renkte olan bir yüksek tabancı bir motorcu botuyla sahneye çıktı. Kıraç'ın saati de bu giysilerini tamamladı.

Yaklaşık iki saatlik konserden sonra Kıraç, sahneden inip bir VİP araçla Konyaaltı'ndan ayrıldı. Gecede havai fişek gösterileri de Antalya'yı renklendirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 13:15:15
Güncelleme :12 Haziran 2009 Cuma 13:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?