21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kıraç Side'de fırtına gibi esti

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde, bu yıl 8'ncisi gerçekleştirilen Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Türk Rock Müziği'nin güçlü ismi Kıraç, konser verdi.

Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde Side Stadında konser veren Kıraç, 'Razıysan Gel' adlı şarkısıyla sahneye çıktı. 'Senden Başka', 'Ayşem', 'Sana Mecburum', 'Ya Seninle Ya Sensiz', 'Endamın Yeter' gibi popüler şarkılarını seslendiren Kıraç, Sidelilere unutulmaz saatler yaşattı. Yaklaşık 1.5 saat süren konserde şarkılarını ara vermeden seslendiren Kıraç, hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti. Kıraç, zaman zaman şarkılarını ıslıklarla süsleyerek izleyenleri neşelendirdi.

Hareketli şarkılarda yerlerinde duramayan Sideliler, sanatçıya duydukları sevgiyi alkışlarıyla gösterdi. Side Belediye Başkanı Osman Delikkulak, Kıraç'ın içlerinden biri olduğunu belirterek "Kendisi gerçekten çok hoş bir sanatçı ve çok güzel sesi var. Buradaki tablo Sidelilerin Kıraç'ı çok sevdiğini gösteriyor. 8'nci Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nde bizleri katılımıyla onurlandıran sanatçımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Bir kültür ve sanat beldesi olan Side'nin düzenlenen festival etkinlikleriyle aynı zamanda bir sanat kenti olarak da anıldığını anlatan Delikkulak, "8. Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali ülkemizin önde gelen turizm merkezlerinden biri olan Side'ye ayrı bir renk katarak, yerli ve yabancı konuklara sunduğu doğal güzelliklerin yanında tarih, kültür ve sanat etkinlikleri ile turizmin tanıtımına büyük bir katkı sağlamaktadır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 13:44:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?