21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kirli su denizin rengini değiştirdi

Antalya'da, yağmur suyu drenaj borularından gelip denize boşalan kirli su nedeniyle dünyaca ünlü Konyaaltı falezleri açıklarında denizin rengi değişti.

Antalya'da, iddialara göre falezlerin arasında bulunan yağmur suyu drenaj borularından denize sabah saatlerinde bulanık şekilde kirli su akmaya başladı. Yaklaşık 4- 5 saat süren kirli su akışı nedeniyle denizin rengi bulandı.

Dünyaca ünlü Konyaaltı falezleri açıklarında denizin renginin bulanık olmasına vatandaşlar tepki gösterdi. Bu görüntünün Antalya'ya hiç yakışmadığını söyleyen Bayram Apak, "Sabah saatlerinde yağmur suyu drenaj borularından deniz içerisine çöplerin bulunduğu kirli su akmaya başladı.

Bir süre sonra denizin yüzeyi bulanıklaştı ve kırmızılaştı. Turizm kenti Antalya'da böyle bir görüntü oluşması hiç hoş olmadı. Yetkililer umarım bu sorunu kısa sürede çözerler" dedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü yetkilileri, konuyu incelemeye aldıklarını ve gerekli tedbirleri kısa sürede alacaklarını bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 16:21:45
Güncelleme :22 Temmuz 2008 Salı 16:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?