21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kırmızı kart görüp hakem dövdüler

Alanya'da Alanya Belediyespor ile Oba Belediyespor arasında oynanan amatör maçta kırmızı kart gören Oba Belediyesporlu iki futbolcu hakeme tekme tokat saldırdı. Polis, olayları önlemek için cop kullanmak zorunda kaldı.

Antalya Amatör Küme B Gençler Ligi'nde Alanya Belediyespor ile Oba Belediyespor, Alanyaspor Tesisleri'nde karşı karşıya geldi. Alanya Belediyespor'un 2-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşma, uzatma dakikalarında çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Karşılaşmanın hakemi Giray Çobanoğlu, önce rakibine sert giren Oba Belediyespor'dan Yunus Can K., ardından da hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle aynı takımdan Yunus Ö'ye kırmızı kart gösterdi. Bunun üzerine kırmızı kart gören iki futbolcu, maçın hakemine tekme ve tokat saldırdı.

Polis, saldırgan futbolcuları cop kullanarak durdurmak zorunda kaldı. Olayların sona ermesinin ardından maçın hakemleri, polis kordonu eşliğinde soyunma odasına götürüldü. Oba Belediyesporlu taraftarlar, bu sırada hakemlere tepki gösterdi.

Karşılaşmanın hakemi, Oba Belediyesporlu iki futbolcudan şikayetçi olurken, polis hakeme saldıran iki futbolcuyu gözaltına aldı. Bu sırada Oba Belediyespor Antrenörü Mehmet Yanık ve polis memurları arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Oba Belediyespor Kulübü Başkanı Hızır Bozdoğan da, futbolcuları adına hakemden özür diledi. Her iki futbolcudan davacı olduğunu ve şikayetinden vazgeçmediğini ifade eden hakem Çobanoğlu ise, saldırgan futbolcular Yusuf Can ve Yunus ile birlikte Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Bürosu Amirliği'ne götürüldü.

Uzatma dakikalarında çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen karşılaşmada Alanya Belediyespor, Atilla ve Ozan'ın attığı gollerle 2-0 önde bulunuyordu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 18:39:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?