22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kış ortasında deniz keyfi

İki günlük yağışın ardından güneşli havayı fırsat bilen Antalyalılar, kış ortasında denize girmenin keyfini çıkarttı.

Antalya'da iki gün etkili olan şiddetli yağış ve fırtınanın ardından güneşli hava etkisini gösterdi. Yurdun özellikle doğu bölgelerinde soğuk hava ve kar yağışı hakimken, Antalya'da yazı hatırlatan görüntüler ortaya çıktı.

Hava sıcaklığının 15 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece olarak ölçüldüğü kentte güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar Konyaaltı sahilinde yüzmenin keyfini çıkardı. Bazı vatandaşlar balık tutarken, bazı vatandaşlar da yürüyüş yapmayı tercih etti.

Antalya'ya ilk defa gelen Kayserili bir aile ise ayakkabılarını çıkartarak kıyıda çocukları ile oyun oynadı. Yaz kış denize girdiğini belirten Beşir Çetin, "Dağlarda karda olsa, soğukta olsa fark etmiyor denize giriyorum. Yağmurdan sonra hava güzel oldu. Kışın denize girmek yazdan daha zevkli oluyor. Güneşi buldukça denize girmeye devam edeceğim" dedi.

Eskişehir'den Antalya'ya gelen Saffet Özkay ise, havanın soğuk olmadığını dile getirerek, "Masmavi bir deniz ve gökyüzü, parlayan bir güneş, karşıda karlı dağlar var. Güneşi görünce denize geldim. Kış mevsiminde denize girmekten çok haz alıyorum ve kendimi dinç hissediyorum. Antalya'ya her geldiğimde denize giriyorum" diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2011 Cumartesi 17:55:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?