21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kısaparmak hayranlarıyla buluştu

Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Fatih Kısaparmak, Antalya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Korkuteli'nde muhteşem bir konser verdi.

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında Korkuteli'nde sahne alan çağdaş halk müziği kavramını yıllarca süren çabalarıyla yaygın bir ekol haline getirerek, "özgün müzik" akımının öncüsü olan ve halkın bu başarısını "Türkü Baba" unvanı ile ödüllendirdiği Fatih Kısaparmak, babacan tavırları ve esprilileriyle hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti.

Ünlü türkücü, Korkuteli Tuhafiye pazarında, Beni ben yapan dediği "Kilim" parçasıyla konsere başladı. Ardından "Mor salkımlı sokak", "Başımın belası", "Ben iki kere ağladım","Olur mu böyle Hasan", "Portakal Çiçeğim", "Benim Babam" türkülerini söylerken Korkuteli halkı da Türkülere eşlik etti.

Konser alanını dolduran hayranlarına seslenen Türkü Baba, "Korkuteli, Antalya'mızın yaylası, inanın güzel bir ilçede yaşıyorsunuz. Bunun kıymetini bilin" şeklinde tavsiyede bulundu. Kısaparmak konseri gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 16:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?