22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kitap okudular altın kazandılar

KİTAP OKUDULAR ALTIN KAZANDILAR

Manavgat Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından ilçe genelinde bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Kitap Okuma Yarışması’nda dereceye girenler ödüllerini aldı.

Kitap Okuma Yarışması’nda ilk üç sırayı Anadolu Lisesi öğrencileri paylaştı. Birinci olan Ezgi Güven Tam, ikinci olan Mücella Değerli yarım ve üçüncü olan Nuriye Tunç çeyrek altınla ödüllendirildi.

Manavgat Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Fahrettin Tüter, öğretmenler Demet Benli, Yavuz Özkan, Osman Narin, Bahadır Sertel, İrfan Toklu, Bahri Sertkaya ve Bilal Şahin tarafından organize edilen Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi öğrencileri Merve Tunç ve Meryem Çelik ise mansiyon aldılar.

Okul Müdürü Emine Çataltaş, Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak bu yıl ikincisini gerçekleştirdiklerini yarışmanın her geçen yıl daha çok ilgi gördüğünü belirterek, “Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen okul aile birliği üyelerine, öğretmenlere ve sponsor olan Kasapoğlu Kuyumculuk, Özler Kuyumculuk, Dentalüks Diş Kliniği, Özel Gözde Kreş ve Gündüz Bakım Evine ve Tüter Kırtasiye’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

KİTAP OKUDULAR ALTIN KAZANDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 18:17:00
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 18:22:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?