1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

KITUYAD'dan Sözen'e başarı temennisi

Kızılağaç Turizm Yatırımcılar Derneği (KITUYAD) yönetim kurulu üyeleri Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarı dilediler.

29 Mart Yerel Seçimlerinde Manavgat Belediye Başkanı seçilen Şükrü Sözen'e Manavgat'ta faaliyet gösteren kurumlar ve vatandaşlar ziyaretlerini sürdürüyor. Kızılağaç Turizm Yatırımcılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, dernek başkanı Fazıl Dertlioğlu başkanlığında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i makamında ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyarette Kızılağaç’ın ciddi sorunları olduğunu söyleyen Dertlioğlu, “ bu sorunların başında özellikle kaçak yapılaş geliyor. Bu yapılaşmayı önlemek için zabıta hizmetinin bir an önce başlatılmasını istiyoruz. Tabiki şuanda seçimler sonrasında bir yoğunluk var. Bu yoğunluğun atlatılmasıyla birlikte Kızılağaç ile ilgili sorunları yerinde görmenizi arzuluyoruz" dedi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise "Seçimler öncesinde sizlerin girişimi ile gerçekleştirilen toplantıda ne konuştuysak herşey o şekilde olacak. Biz kurumlarla ve özellikle siz yatırımcı arkadaşlarla koordineli çalışmayı kendimize felse edindik. Turizmi bizlerden çok iyi bildiğiniz için sizlerle birlikte olmak durumdayız. Sizlerle istişare içerisinde olacağız. Bildiğiniz gibi biz Cuma öğlenden sonra göreve başladık. Geçtiğimiz pazar günü meclisimizi gerçekleştirdik, Pazartesi itabariylede çalışmaya başladık. Manavgat'ta sizin bölgenizde dahil olmak üzere ciddi eksiklikler var. Bu sorunları hep birlikte el birliği ile çözeceğiz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 18:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?