22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kızgın kiracı önce ev sahibini dövdü sonra evi yaktı

Antalya’da alkol alan bir kişi kiracı olarak kaldığı evi gazete kağıdı ile yaktı. Yangında 1 kişi yaralanırken ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Olay, dün akşam saatlerinde Kızıltoprak Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde meydana geldi.

Olayda, Fahriye Kıyıcı’ya (74) ait evde kiracı olarak oturan Orhan Aksu’nun evinin bahçesinde alkol aldığını gören ev sahibi Fahriye Kıyıcı, Orhan Aksu’yu uyararak, alkol almamasını istedi.

Bunun üzerine sinirlenen Aksu, yaşlı kadını darp ederek çeşitli yerlerinden yaraladı. Evinin kapısı kilitli olan Aksu daha sonra eve girmek istedi. Evin içerisine pencereyi kırarak giren Aksu evin bir köşesine topladığı gazete kağıtları ile evi ateşe verdi.

Evin yandığını ve diğer evlere sıçrayacağını gören komşusu İbrahim Özdağ, bahçede bulunan çeşme hortumuyla yangına müdahale etmek istedi. Özdağ, bu sırada kırılan camlar nedeniyle kolundan yaralandı. Özdağ’ı, mahalle sakinleri tarafından olay yerine çağrılan 112 acil ekipleri Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Vatandaşlar tarafından dövülen Aksu, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından linç edilmekten kurtarılarak gözaltına alındı. Aksu’nun bir süre önce eşinden ayrıldığı ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2005 Cuma 15:45:17
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 17:09:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?