1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kızılağaç hizmete doyacak

AK Parti Manavgat belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kendiroğlu, Kızılağaç'ın ve turizmcilerin sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek Manavgat'ın en önemli turizm bölgesi olmasına rağmen bugüne kadar ihmal edilen Kızılağaç'ın AK Parti belediyesiyle hizmete doyacağını söyledi.

AK Parti Manavgat belediye Başkan adayı İbrahim Kendiroğlu, Manavgat’ın Kızılağaç Bölgesinde bulunan Kızılağaç Turizm yatırımcıları Derneği (KITUYAD)’ni ziyaret etti.  Ziyarette KITUYAD başkanı Fazlı Dertlioğlu, Kızılağaç bölgesindeki sorunları başkan adayı Kendiroğlu’na iletti.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kendiroğlu ise Kızılağaç turizm bölgesinde, diğer bölgelere göre daha fazla sorunlar olduğunu söyledi. Kendiroğlu, Kızılağaç’ın uzun zamandan beri bu sorunlarla birlikte yaşadığını belirterek, “son yıllarda gerek sunulan konseptler, gerekse de yapılan reklam ve tanıtımlarla özellikle buz pazarının vazgeçilmez oluşu Kızılağaç’ın önemini bir kat daha arttırmıştır” dedi.

Kızılağaç bölgesinde daha önce araştırmalar yaptıklarını belirten Kendiroğlu, KITUYAD’ın ifade ettiği sorunları yerel yönetime geldiklerinde iktidar partisiyle birlikte çözeceklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 23:39:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
managatlı IP: 88.252.48.xxx Tarih : 20.02.2009 08:40:13

kazan resturantın üzerinden yeni bir turizm köprüsü acılması lazım   kızılagac yolu  çok kısalır biraz  erken olursa iyi olur