16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Kızılağaç’a yatırım atağı

KIZILAĞAÇ’A YATIRIM ATAĞI

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve CHP’li meclis üyeleri Kızılağaç’ta devam eden yol, kaldırım ve parke çalışmalarını yerinde inceleyip, bölge esnafını ziyaret etti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kızılağaç Turizm Bölgesi’ndeki esnafı ziyaret ederek, turizm sezonunun iyi geçmesi dileğinde bulundu. Manavgat Belediyesi’nin bölgede sürdürdüğü asfalt, kaldırım ve parke çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Sözen’e Kızılağaç Muhtarı Metin Deveci ile CHP’li belediye meclis üyeleri Bülent Özgüven, Abdullah Uğur, Osman Tümbül, Nuray Kara, Hasan Şekerlisoy, Erşan Özden, Ramazan Taş ve Hasan Öğrekçi de eşlik etti.

“Kızılağaç, turizmimizin can damarı olan bir bölge. Bu yüzden çok daha fazla önem veriyoruz” diyen Başkan Sözen, bölgeye yatırımların devam edeceğini söyledi.

Kızılağaç Turizm Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği’nin Turan Prince World Otel’de düzenlenen Olağan Genel Kurulu’na da katılan Başkan Sözen, “Kızılağaç’a her zaman ayrı bir önem verdik.Mavi Bayrak iptallerinin önüne Manavgat arıtmasını hayata geçirerek geçebilirdik. Konuyu bakanlığa ilettik. Kızılağaç gibi bir bölgede arıtmanın olmamasının zarar verdiğini anlatmaya çalıştık” ifadelerini kullandı.

Bölgede yol, kaldırım ve parke çalışmalarının yanısıra, su sorununun da çözüme ulaştırılması için girişimlerde bulunulduğunu belirten Başkan Sözen, “Karabelen mevkinde 7 su kuyusu çalışması var. AB destekli bir çalışma ve imza aşamasına gelindi. En kısa sürede karşılıklı anlaşma imzalanacak ve bölgenin su sorunu da çözüme kavuşturulacak diye düşünüyorum” dedi. Başkan Sözen, Kızılağaç Kavşağı ve Manavgat Sanayi Kavşağı arasındaki kötü yapılaşmanın da önüne geçmek istediklerini de sözlerine ekledi.

KIZILAĞAÇ’A YATIRIM ATAĞI
KIZILAĞAÇ’A YATIRIM ATAĞI
KIZILAĞAÇ’A YATIRIM ATAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 11:06:04
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 13:14:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?