21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kızılırmak caddesi trafiğe açılıyor

KIZILIRMAK CADDESİ TRAFİĞE AÇILIYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapı ve asfaltlama çalışmaları tamamlanan Kızılırmak Caddesi, 28 Temmuz Perşembe günü (yarın) tekrar trafiğe açılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, asfaltı bozulan ve altyapı ihtiyacı hissedilen Kızılırmak Caddesi'ndeki altyapı ve asfaltlama çalışmalarının ilk etabını tamamladı. Mevlana Kavşağı ile Köroğlu Caddesi arasını kapsayan ilk etap çalışmalarında yaklaşık 2 bin ton asfalt kullanıldı. 2 kat asfalt dökülen caddenin 870 metrelik bölümü, 28 Temmuz Perşembe günü (yarın) trafiğe açılacak.

SIRA İKİNCİ ETAPTA

Ekipler, mevcut asfaltın kazınmasının ardından, altyapı çalışmalarını tamamlayıp asfaltlama işlemini gerçekleştirdi. Fen İşleri ekipleri, yolun ortasında bulunan ve sürücülere büyük engel oluşturan yağmur suyu ızgaralarını kaldırım kenarına aldı ve geometrik düzenlemeler yaptı. Birinci etabın tamamlanmasının ardından caddenin Köroğlu Caddesi'nden Gazi Bulvarı'na kadar olan bölümü ise 2'nci etap çalışmaları kapsamında önümüzdeki günlerde yenilenecek.

KIZILIRMAK CADDESİ TRAFİĞE AÇILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2011 Çarşamba 14:32:02
Güncelleme :27 Temmuz 2011 Çarşamba 18:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?