22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

KKTC'li başkanlar Antalya'da

Akdeniz Belediyeler Birliği ile çalışma protokolü imzalamak için Antalya’ya gelen 13 belediye başkanı, daha önce kendilerini Kıbrıs’ta ziyaret eden Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu’yu da makamında ziyaret etti.

KKTC’nin Vadili, Tatlısu, İskele, Yeniboğaziçi, Güzelyurt, Alsancak, Labto, İnönü, Dikmen, Akdoğan, Çatalköy, Esentepe ve Beyarmudu ilçe ve belde belediye başkanları ile eşleri, Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu’dan ilçenin genel durumu ile ilgili bilgi aldılar. Beyarmudu Belediye ve Kuzey Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı Hüseyin Beyar, Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu’ya Kuzey Kıbrıs’ın simgesi olan işleme masa örtüsü hediye etti. Adnan Uğurlu ise günün anısına Kıbrıs Türk Belediyeler birliği başkanı Hüseyin Beyar’a bir şilt verdi.


Uğurlu daha sonra, 13 belediye başkanı ile eşlerini, ilçeye bağlı Taşkesik Köyü Akpınar Yaylası’na götürdü. Belediye tarafından organize edilen şenlikte buluşan KKTC’li belediye başkanları, burada eşleri ile yöresel türküler eşliğinde eğlendiler

iha-antalya
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2004 Pazartesi 10:43:34
Güncelleme :9 Ağustos 2004 Pazartesi 12:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?